Reperul
Administratie Galati

Două noi străzi cu sens unic în Galați, de la 1 august

* Circulația în sens unic va fi instituită pe străzile Universității și Nicolae Gamulea *

Două noi străzi din Galați vor deveni străzi cu circulație în sens unic, după ce aceeași măsură a fost implementată la începutul verii pe multe alte străzi din oraș. De data aceasta, este vorba de Universității și Nicolae Gamulea.

„Primăria municipiului Galați informează că, pentru fluidizarea traficului și siguranța circulației rutiere, începând cu 31.07.2018, se vor efectua lucrări pentru semnalizarea rutieră verticală  necesară implementării sensului unic pe străzile Universității (tronsonul cuprins între strada Domnească și strada Al. I. Cuza) și strada Nicolae Gamulea. Noile sensuri unice vor intra în vigoare începând de miercuri, 1.08.2018”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei.

Amintim că, la începutul verii, municipalitatea a schimbat regimul de trafic pe 23 de străzi din oraș. Șase dintre ele au devenit străzi cu sens unic, iar pe alte 17 au fost instituite, temporar, restricţii de circulaţie.

Postări asemănătoare

O nouă extindere a rețelelor de apă și canalizare în Galați. Valoarea contractului este de 122 mil. lei

Reperul

(VIDEO) Municipalitatea vrea parc fotovoltaic la Galați

Reperul

Pucheanu: PSD Brăila încearcă să câștige puncte electorale valorificând “neînțelegerile” istorice dintre gălățeni și brăileni

Sorin Rugină