Reperul
Social

Dr. Alexandru Nechifor este noul Președinte al Senatului Universității „Dunărea de Jos”

O nouă etapă din cadrul alegerilor de la Universitatea „Dunărea de Jos” Galați s-a desfășurat astăzi. Astfel, noul Președinte al Senatului Universității este dr. Alexandru Nechifor. Acesta îl înlocuiește pe prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, cel care a fost și candidat la funcția de rector, în cadrul alegerilor din 14 decembrie.

„Cu profundă recunoștință și onoare, doresc să adresez cele mai sincere mulțumiri celor care mi-au acordat încrederea lor prin votul exprimat în favoarea mea pentru funcția de Președinte al Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Este o mare responsabilitate și o onoare să fiu ales să conduc acest organism academic de înaltă prestanță, iar voturile dumneavoastră reprezintă nu doar un mandat, ci și o încredere în capacitatea mea de a servi în beneficiul întregii comunități universitare.

Apreciind în mod deosebit sprijinul vostru, mă angajez să rămân deschis la dialog, să ascult cu atenție nevoile și sugestiile voastre, contribuind astfel la construirea unei universități mai puternice și mai incluzive. Contez pe colaborarea noastră fructuoasă în realizarea obiectivelor comune!”, a scris pe contul său de Facebook noul Președinte al Senatului Universității „Dunărea de Jos”.

Postări asemănătoare

Criză de donatori la Centrul Regional de Transfuzii

Maria Vlad Romaniţă

Daruri de la pompieri pentru copiii defavorizați

Maria Vlad Romaniţă

Reguli speciale la examenele naționale pentru elevii cu deficiențe medicale

Reperul