Reperul
Alegeri Politic

După moțiunea lui Orban, liberalii brăileni sprijină și moțiunea lui Cîțu

În cadrul Colegiului Director Județean al PNL  Brăila s-a votat vineri moțiunea „România Liberală” a premierului Florin Cîțu , moțiunea obținând majoritatea voturilor membrilor colegiului. Astfel, din 44 de membri, 38 și-au exprimat votul: 26 „pentru” și 12 „împotrivă”. Cu aceeași ocazie s-a votat și lista delegaților la Congresul PNL. Deși votul pentru susținerea lui Cîțu pare ușor surprinzător, în contextul în care filiala brăileană s-a declarat pro Orban, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, spune că membrii au votat așa cum au considerat, lucru normal pentru un partid liberal, dar că opțiunea sa rămâne Orban:

“Eu niciodată, de când am intrat în politică nu am jucat la două capete. Opțiunea mea e clară. Dar noi, în interiorul partidului nu punem presiune… pentru că suntem Partidul Național Liberal. Opțiunea mea în continuare este aceeași. Eu nu mă schimb. Îmi țin cuvântul până la sfârșit. Așa cum v-am învățat de când am intrat în politică. Ceea ce am spus, aia am făcut. Sunt foarte multe filiale din țară în care au trecut ambele moțiuni. Delegații la Congresul din 25 septembrie i-am selectat pe criterii de performanță: primari, viceprimari, apoi după rezultatele obținute în fiecare filială din județ și din municipiu, au primit o normă de reprezentare adecvată cu scorul obținut”, a punctat Popa. 

La evenimentul de ieri au fost prezenți la Brăila și președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Petru Ștefan Thuma, Ciprian Pandea, președintele filialei PNL Călărași, George-Cristian Tuță, chestor al Camerei Deputaților și Claudia Benchescu, de la PNL Sector 3.

Postări asemănătoare

Deputatul Antoneta Ioniță a fost ales vicelider al Grupului PNL din Camera Deputaților

Reperul

N. Marin (Pro România): ”Dacă George Stângă va ieși pe locul trei, Victor Dobre o să-i ia scaunul”

Sorin Rugină

Vasile Varga (PNL Brăila): Poșta Română a devenit agent electoral PSD

Reperul