Reperul
Social

Echipa Black Tiger, din nou pe podium

* Luptătorii clubului s-au clasat pe locul doi în clasamentul pe echipe la Cupa Vrancei *

După succesul de la competiția Open Danube, din 22 aprilie, echipa Clubului Black Tiger a urcat din nou pe podium. De această dată la Focșani, unde a avut loc cea de-a șaptea ediție a Cupei Vrancea (Memorialul „Tomiță Lazăr”). La această competiție au participat 22 de cluburi, dintre care cinci cluburi din Republica Moldova și un club din Serbia, cu un număr total de 366 de sportivi la proba de lupte și 191 la proba de speed kick.

Clubul Black Tiger a participat cu 37 de sportivi, obținând, la proba de lupte, 15 medalii de aur, 8 de argint și 7 de bronz. Echipa s-a clasat astfel pe locul 2 în clasamentul pe echipe.

„Aurul a fost adus acasă de următorii sportivi: Alexandra Ștefan, Antohe Petrișor, Ana-Maria Ștefan, Florin Soare, Robert Ciolovan, Raul Grigoriţă, Denis Popica, Ștefania Costin, Alexandra Răileanu, Luigi Paraschiv, Răzvan Vlăduţ, Cosmin Popica, Denisa Iordache, Darius Grigoriţă, Cristian Popa. Medalii de argint au obținut sportivii: Bianca Tinica, Andrei Ghenuche, Liviu Marian, Nicolae Toader, Petronela Raţă, Iustin Lazăr, Giuliano Cortel, Teodora Anghel. Bronzul a fost câștigat de: Teodor Cloșca, Filip Ghenuche, Selisa Blaga, Andrei Burcă, Cristi Corodeanu, Luca Popa, Darian Dumitraşcu. Felicitări tuturor sportivilor, părinților care îi susțin și, nu în ultimul rând, antrenorului Mourad Rouaj, fără de care toate aceste rezultate nu ar fi posibile”, a comunicat clubul.

Postări asemănătoare

Copiii de la Grădinița „Luceafărul” au fost școlari pentru o zi

Reperul

Protest la ArcelorMittal Galaţi: Sute de siderurgişti au forţat intrarea în turnul administrativ – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă

Peste 2.000 de copii au pictat o pânză de 1 km și vor să intre în Cartea Recordurilor