Reperul
Administratie Galati

Ecosal se pregăteşte pentru începerea curăţeniei de primăvară

* Oraşul este împărţit în şapte zone, unde se va acţiona simultan, anunţă Primăria *

Ecosal, serviciul public de salubrizare din Galaţi, se pregăteşte pentru începerea campaniei de curăţenie de primăvară. Aceasta se va desfăşura simultan în toate cartierele oraşului, precizează Primăria.

„Începând cu anul 2018, Primăria Municipiului Galați, prin intermediul Serviciului Public Ecosal Galați, a implementat și desfășoară conceptul de curățenie și întreținere continuă a tuturor aliniamentelor stradale principale, secundare, terțiare, de pe întreg teritoriul municipiului. În etapa de primăvară, această activitate se desfășoară prin tratarea în mod egal, în aceeași unitate de timp, a tuturor suprafețelor domeniului public. Municipiul Galați a fost împărțit în 7 zone de salubrizare”, a comunicat Biroul de Presă al Primăriei.

Fiecare zonă este împărţită pe sectoare (între două şi 21 de sectoare) şi are arondat un anumit număr de lucrători care fac acțiuni de întreținere continuă pe tot parcursul anului.

„Pentru perioada de primăvară și chiar a sezonului cald, când intervenția lucrătorilor este necesară mai des, sunt pregătite alte două echipe a câte 10 muncitori fiecare, care vor acționa pe interioare de cartier, în funcție de solicitări”, a precizat municipalitatea.

Postări asemănătoare

Muncitori filmați în timp ce goleau la lopată o groapă plină cu apă și transportau apoi apa cu roaba la canalizare

Maria Vlad Romaniţă

Subprefectul de Brăila arată cu degetul spre primarul din Ianca

Reperul

Maratonul vaccinarii de la Brăila Mall – 1.285 de persoane inoculate

Reperul