Reperul
Administratie Braila

Ediția a treia a programului Start-Up Nation – prioritate la Ministerului Antreprenoriatului și Turismului

Dezvoltarea și promovarea turismului românesc, precum  și facilitățile fiscale acordate drept compensație pentru pierderile suferite ca urmare a efectelor pandemiei Covid-19, dar și modalitățile de protecție a mediului de afaceri de profil în fața creșterii prețului la energia electrică și gaze naturale au fost principalele teme de discuție la Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, în cadrul consultărilor lunare.

”Cea de-a doua întâlnire s-a concentrat asupra programelor pe care ministerul le va implementa anul acesta. O prioritate imediată este ediția a treia a programului Start-Up Nation, care, conform termenului avansat, va fi lansată în perioada aprilie-mai.

Am reiterat în cadrul dialogului rugămintea ca persoanele interesate să transmită propuneri și sugestii pentru definitivarea procedurii de implementare, aflată în prezent în dezbatere publică”, informează printr-un comunicat de presă Florin Sergiu Dobrescu, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului .

Un alt subiect discutat în cadrul aceleiași întâlniri a fost impactul pe care conflictul din Ucraina îl are asupra activităților economice locale. S-a realizat o scurtă inventariere a celor mai mari dificultăți cu care se confruntă antreprenorii români, ca urmare a situației geopolitice. În plus, inițiativele private de a veni în ajutorul refugiaților au fost apreciate și încurajate.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Surpriză pentru muncitorii din Bangladesh

Maria Vlad Romaniţă

Pucheanu: PSD Brăila încearcă să câștige puncte electorale valorificând “neînțelegerile” istorice dintre gălățeni și brăileni

Sorin Rugină

Consilierul județean PNL Alexandru Bucălău: “Haideți să reparăm drumurile (…) cât să reziste mai mult de 24 de luni. Și poate nu mai așteptăm vara!”

Reperul