Reperul
Social

Educația în natură. Plantăm împreună!

O amplă acțiune de plantare de puieți va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, dar și week-end-ul viitor, în Galați, în parcul din zona Selgros. De organizarea acestui proiect de ecologizare se ocupă Fundația Gloria Education, care s-a implicat și anul trecut într-o campanie de plantare de acest gen. Invitată la Reperul TV, Oana Crețulencu, coordonatoarea Fundației Gloria Education a declarat că prin plantarea puieților de salcâm speră ca în zonă să nu mai aibă loc alunecări de teren

”Green Gloria este proiectul nostru început anul trecut, în toamnă. Am plantat atunci 5000 de puieți în parcul Selgros, iar anul acesta vrem să continuăm. În acea zonă au avut loc mari alunecări de teren. Din discuțiile noastre cu reprezentanții Primăriei, am hotărât să venim în sprijinul autorităților. Pentru că nu a fost de ajuns, ne-am decis să continuăm activitatea anul acesta, tot cu 5000 de puieți. Vom începe pe 3 și 4 aprilie. Ne vedem în parcul Selgros, de la ora 10.00, până în jurul orei 14.00, iar duminică, după-amiază, până când ne permite timpul. Week-end-ul următor, pe 10 și 11 aprilie ne mutăm în zona plaja Valuri. Acolo se desfășoară un proiect foarte frumos, o reabilitare a acelei zone și încercăm să venim în ajutorul autorităților, dar și a cetățenilor, cu plantarea de puieți”, a declarat Oana Crețulencu, la Reperul TV.

La acțiunea de plantare de puieți de salcâm sunt așteptăți cât mai mulți gălățeni. Reprezentanții Fundației Gloria Education sunt cei care se vor ocupa de toată organizarea acțiunii, de la pregătirea terenului și punerea la dispoziție a puieților, până la ajutarea oamenilor să planteze un salcâm. 

Postări asemănătoare

Microcentralele de cartier sunt gata, dar la blocuri au apărut deja avariile

Reperul

ACS Black Tiger a adus Cupa Mureș la Galați

Reperul

Promoții false și produse expirate de Crăciun, sancționate dur de Protecția Consumatorilor

Maria Vlad Romaniţă