Reperul
Social

Educație webformantă

Casa Corpului Didactic Galați, în parteneriat cu Synergetix Educational Galați organizează în perioada 24-25 august 2020, conferința online ”EDUCAȚIE WEBFORMANTĂ”. În cele două zile, profesori de prestigiu de la Universitatea București, dar și de la licee și colegii din Galați, Iași, Focșani, precum și medici vor expune idei despre perspectiva activităților de învățare online.

”Casa Corpului Didactic Galați își dorește să amintească profesorilor că orice situație aparent potrivnică poate fi văzută ca o oportunitate, că orice ușă închisă unei obișnuințe creează o poartă spre progres, fiecare criză care pare că blochează drumul nu face decât să stimuleze creativitatea călătorului prin viață să deschidă un alt drum către, posibil, o destinație mult mai frumoasă decât cea pe care o plănuise la începutul călătoriei.

În situațiile de criză, diferența dintre învingători și învinși o face creativitatea cu care aceștia se adaptează la noile condiții și modul în care ei știu să transforme orice obstacol într-o oportunitate.

Scopul conferinței este să arătăm că acest context în care se află educația are un imens potențial de dezvoltare a resurselor și metodelor utilizate de profesori în învățare și să stimulăm creativitatea cu care profesorii abordează relația cu elevii din perspectiva activităților de învățare online”, informează reprezentanții Casei Corpului Didactic Galați.

Postări asemănătoare

Record mondial cu o dronă construită la Galați (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

Șoferii Braicar îl așteaptă pe primarul Dragomir la negocieri: Să fie bărbat, dom’le!

Sorin Rugină

Copil transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti după ce a fost lovit de un cal

Maria Vlad Romaniţă