Reperul
Eveniment Galati

„Efectul Caracal” | Polițiștii din Galați caută o minoră dispărută de acasă

UPDATE: Fata dispărută a fostă găsită luni seara în localitatea Șerbeștii Vechi din județul Galați.

_______________________________

Polițiștii din județul Galați sunt în alertă după ce o adolescentă de 14 ani din comuna Șendreni a plecat de acasă și nu a mai revenit. Dispariția a fost anunțată astăzi, la două zile după ce fata a dispărut.

La data de 29 iulie a.c., Secția 1 Poliție Rurală Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Șendreni și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați.

Polițiștii au reușit să afle după cercetările făcute până acum că, noaptea trecută (28 spre 29 iulie) minora a înnoptat la domiciliul unei vecine, iar în această nimineață a plecat într-o direcție necunoscută.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu un pantalon scurt de culoare neagră, cu o dungă laterală albă și un tricou gri cenușiu, cu o inscripție portocalie. În picioare purta papuci de culoare neagră.

Postări asemănătoare

Se extinde focarul de COVID-19 de la Spitalul de Urgență

Maria Vlad Romaniţă

Accident cu mireasă trimisă la Urgențe din cauza unui șofer băut

Florin Pâslaru, condamnat la doi ani de închisoare

Reperul