Reperul
Eveniment

El este bărbatul care l-a tâlhărit pe un bătrân din Galați în scara blocului

* Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este căutat de polițiști și a fost dat în consemn la frontieră *

Polițiștii gălățeni îl caută pe autorul tâlhăriei comise pe 14 ianuarie în scara unui bloc din Galați. Bărbatul, de 36 ani, din municipiul Galați, l-a bătut pe un bătrân de 75 de ani și i-a furat 500 de euro și un telefon mobil.

Surse apropiate anchetei spun că pe autorul tâlhăriei îl cheamă Marcel Tabac și a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru o tâlhărie comisă în 2016, dar a ieșit mai devreme grație legii recursului compensatoriu.

Semnalmente: înălțime – 1,75 m, greutate – 69 kg, constituție atletică, păr șaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galați, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuiește și deposedat, prin violență, de suma de 500 de euro și un telefon mobil. La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, care, în prezent, se sustrage cercetărilor. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Bărbatul a fost dat și în consemn la frontieră”, a comunicat IPJ Galați.

Tâlharul obișnuia să-și facă veacul în gangul de la Parfumul Teilor care duce spre Gara CFR. Acolo locuiesc și unele rude de-ale bărbatului. Acestea spun chiar că l-au văzut pe bărbat, dar acum nu ar mai ști nimic de el și le-ar fi teamă să nu-și fi pus capăt zilelor.

Citește și:

Un bătrân din Galați a fost bătut cu bestialitate și jefuit în scara blocului

 

Postări asemănătoare

Răzbunare la stână

Maria Vlad Romaniţă

Moartea suspectă a unei copile din Ivești este anchetată de polițiști

Maria Vlad Romaniţă

A murit după ce a fost plimbat trei zile între spitale

Maria Vlad Romaniţă