Reperul
Eveniment Galati Social

Emisiunea “Hepatita C. Testează! Tratează! Învinge!”, miercuri, la ora 20.00, la Realitatea TV Galați – Brăila!

stiri politice de ultima ora

Campania “Hepatita C. Testează! Tratează! Învinge!” continuă, astăzi, la Galați. 

Postul local Realitatea TV Galați – Brăila va transmite în direct miercuri, 12 februarie, la ora 20.00, emisiunea “Hepatita C. Testează! Tratează! Învinge!”

Invitații realizatorului emisiunii, Aura Cristian, vor fi dr. Liliana Baroiu, medic primar, șef Secție Boli Infecțioase la Spitalul “Sf. Cuvioasa Parascheva” Galați, dr. Beatrice Cristian, medic de familie și medic la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Galați, precum și chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre ambasadorii oficiali ai campaniei “Hepatita C. Testează! Tratează! Învinge!”

Temele abordate vor fi legate de informarea populației asupra cauzelor si efectelor infectării cu virusul hepatitic de tip C, precum și de faptul ca testarea si investigațiile sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie, iar tratamentul este în prezent unul extrem de eficient, cu procent de succes de aproape 100%.

În aceeași ordine de idei, telespectatorilor din Galați, și nu numai, li se va aduce la cunoștință traseul facil, la îndemâna oricui, pe care trebuie să-l urmeze pentru a beneficia de tratamentul împotriva Hepatitei C și faptul că toți cei diagnosticați cu această boală, indiferent de gradul fibrozei, au acum acces la tratamentul  gratuit pentru pacienții asigurați CAS.

Postări asemănătoare

Populare cu pește la balta Zătun

Reperul

Un nou deces la Galați, din cauza infectării cu COVID 19

Maria Vlad Romaniţă

Două decese în căminele de bătrâni din Galați și noi infectări cu COVID 19 la ISU și la un supermarket

Maria Vlad Romaniţă