Reperul
Alegeri Politic

EUGEN DURBACĂ A PLECAT DIN PRO ROMÂNIA!

Eugen Durbacă, unuldintre cei mai vechi politicieni gălățeni, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste. Plecarea sa din Pro România este o mișcare ce nu i-a luat prin surprindere pe membrii partidului condus de Victor Ponta.

Despre neînțelegerile existente în interiorul filialei gălățene a Pro România am mai scris. Totul a pornit de la dorința lui Eugen Durbacă de a-l nominaliza pe Picu Roman drept candidatul formațiunii pentru Primăria Galați.“Este un scenariu pus la punct în laboratoare, ca domnul Picu Roman să facă figurație la Pro România, să nu-l încurce pe Pucheanu (…).Dânsul insist să vină, eu nu sunt de acord (…). Lasă-mă cu Picu în pace, și cu alți oameni care  își caută un loc de consilier local  sau județean și încearcă să mai fenteze încă o dată”, declara în urmă cu ceva timp senatorul Marin.

Se pare că meciul dintre cei doi parlamentari a fost arbitrat de Victor Ponta. Odată cu plecarea lui Eugen Durbacă, poziția de lider al organizației județene Pro România îi revine senatorului Nicolae Marin. Acesta a declarat pentru Reperul.ro că a discutat cu toți șefii  de organizații județene și nimeni nu a dorit să-l urmeze pe Durbacă la  Partidul PuteriiUmaniste. “Nu vreau să comentez plecarea domnului Durbacă. Existau ceva probleme generate de părerile contradictorii pe care le aveam. Mai important este că toți liderii celor 50 de filiale locale mi-au spus că vor să rămână în Pro România, să fie alaturi de Victor Ponta”, a declarat Marin.

Postări asemănătoare

Onuț Atanasiu, PNL Galați: Șantiere în loc de școli înainte de începerea anului școlar

Reperul

Paul Ichim: După venirea lui Stângă la conducerea PNL Galaţi, partidul a făcut doi paşi în spate

Sorin Rugină

Ionuț Pucheanu, despre alegerea primarului în două tururi de scrutin: Bucuroși le-om duce toate!

Reperul