Reperul
Politic

Eugen Tomac: Fuziunea se va face când PMP va putea înghiți PNL… cel puțin la Galați

* Președintele PMP a declarat că a încercat să facă o alianță cu USR și PNL, dar liderii celor două partide au decis să meargă singuri la alegerile europarlamentare *

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a acuzat Guvernul de “măsurile pompieristice” pe care le-a luat într-o perioadă în care nu există o criză globală. “Singurul lucru pe care l-a făcut PSD în ultimii doi ani a fost să dea pensii speciale”, a spus președinte PMP în timpul unei vizite la Galați. Acesta a menționat că bugetul pentru pensii speciale este mai mare decât bugetul a 4,5 milioane de români, afirmând că există torționari care beneficiază de pensii speciale în valoare de 10-12 mii de lei.

Referitor la campania pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc în această primăvară, Tomac a declarat că a încercat să facă o alianță cu USR și PNL, dar liderii celor două partide au decis să meargă singuri la europarlamentare. În aceste condiții, PMP și-a propus atingerea unui scor mai mare decât cel din 2014, respectiv 6%.

Întrebat despre o eventuală fuziune între PNL și PMP, Eugen Tomac a declarat: “Deocamdată ne interesează europarlamentarele. Subiectul fuziunii nu intră în discuție în momentul de față sub nicio formă. Fuziunea se va face când PMP va putea înghiți PNL… cel puțin la Galați”.

Președintele PMP, Eugen Tomac, a vizitat Galațiul și a susținut o conferință de presă alături de președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache, consilierul local PMP Oana Iurescu și doi dintre cei înscriși în competiția pentru funcția de candidat al PMP pentru Primăria Galați: Gabriela Lenghel – fost procuror, cu o experiență de 26 de ani, și Ilie Bălan, medic rezident în anul III, originar din Republica Moldova.

Postări asemănătoare

Boboc către Dragomir: Ca primar, le duci toate, bune și rele, bărbătește. Tu vrei să le duci doar pe cele bune. Iar gândești îngust

Reperul

Alexandru Dănăilă: ”Spitalul Județean Brăila este nepregătit pentru lupta cu coronavirusul!”

Reperul

Vasile Varga: Criminalii nu mai beneficiază de liberare condiționată!

Reperul