Reperul
Politic

Europarlamentarul Dan Nica (PSD): ”Galațiul și România merită mai mult de la Uniunea Europeană!”

Reprezentantul gălățenilor în Parlamentul European, liderul social-democrat Dan Nica, reiterează angajamentul său ferm de a lupta pentru interesele Galațiului și ale României în forul legislativ european și să susțină, la cel mai înalt nivel, proiectele de anvergură ale Consiliului Județean și ale Primăriei municipiului Galați.

”Voi continua să reprezint și să apăr interesele Galațiului și ale României. Aceasta este misiunea mea și asta este ceea ce vreau să fac în viață. (…) România merită mai mult și românii merită mai mult!”, declară europarlamentarul Dan Nica, președintele PSD Galați, care atrage atenția că va avea grijă să apere românii în fața nedreptăților și discriminării, astfel încât aceștia să poată merge cu fruntea sus în Europa.

Liderul social-democrat nu s-a rezumat doar la activitatea de europarlamentar, ci s-a implicat direct și în susținerea proiectelor de investiții majore cu finanțare europeană ale Consiliului Județean și ale Primăriei municipiului Galați.

”Atât Consiliul Județean, condus de domnul Costel Fotea, cât și Primăria municipiului Galați, condusă de domnul Ionuț Pucheanu, se află în topul autorităților locale din România în privința volumului și numărului de proiecte finanțate cu fonduri europene depuse și accesate”, mai arată Dan Nica.

Postări asemănătoare

Ionuț Pucheanu, despre alegerea primarului în două tururi de scrutin: Bucuroși le-om duce toate!

Reperul

Deputatul PNL Antoneta Ioniță, unul dintre cei mai activi parlamentari brăileni în 2018

Reperul

Adrian Tabarac: Directorul APT, Meluța Drăguț, minte cu zâmbetul pe buze

Reperul