Reperul
Eveniment Galati

Evadat din sediul Poliției gălățene

* Bărbatul, căutat pentru furturi comise în Austria, fusese găsit în această dimineață, dar le-a spus polițiștilor că i s-a făcut rău, a cerut să meargă la baie și a evadat pe fereastră *

În această dimineață, polițiștii gălățeni din cadrul Serviciului Investigații Criminale SIC – Urmăriți au găsit un urmărit cu mandat european, care după emiterea ordonanței de reținere de către Parchet a fugit. De fapt, a pretextat că i se face rău și a fugit pe geamul de la baie.

Bărbatul era căutat prin mandat european pentru două furturi, unul de auto și unul de bancomat, pe care le-a comis în Austria.

Poliția efectuează activități de căutare și a împânzit Galațiul de filtre. Au fost anunțate și județele limitrofe.

Bărbatul se numește Stănică Busuioc, are 38 de ani, este din comuna gălățeană Barcea și are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,74 m, 75 de kilograme, iar în momentul în care a evadat purta fes negru, geacă neagră cu glugă neagră și mâneci argintii, pantaloni gri deschis și teniși negri din piele.

Postări asemănătoare

Expiră biletele de trimitere sau recomandările medicale a căror valabilitate a fost prelungită pe perioada stării de alertă

Reperul

Cinci arestaţi, unul plasat sub control judiciar în dosarul de fraudare a sistemului de sănătate

Maria Vlad Romaniţă

Tragedie la Pechea. Tânăr mort intoxicat cu monoxid de carbon

Maria Vlad Romaniţă