Reperul
Eveniment

Evaluarea Națională 2021. Elevii susțin azi proba la Matematică

Proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naționale 2021 pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a are loc azi, pe 24 iunie. De la ora 8 este permis accesul elevilor în sălile de clasă.

Examenul se va desfășura în 3.850 de centre de examen, iar probele încep la ora 9:00, când candidații vor primi broșura cu subiectele, broșură care are 10 pagini și hârtie ștampilată pentru ciorne.

Precizăm că, la probele scrise ale Evaluării Naționale – 2021, candidații primesc subiectele sub formă de broșură, putând să solicite și pagini suplimentare dacă este cazul, potrivit anunțului Ministerului Educației. O noutate este că, pentru proba de la disciplina Matematică, elevii pot să utilizeze instrumente de desen și chiar să facă construcții pe foaia de examen, la figurile geometrice.

Candidații trebuie să aibă asupra lor un act de identitate și instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor scrise. Pentru executarea schemelor și a desenelor pot folosi și creion negru. Probele sunt monitorizate audio-video.

Postări asemănătoare

Examenele de licență și disertație din universități vor fi înregistrate

Reperul

Bărbat sfâșiat de un pitbull

Maria Vlad Romaniţă

Noi măsuri restrictive la nivelul județului Galați

Maria Vlad Romaniţă