Reperul
Administratie Braila Economic Politic Social

EXCLUSIVITATE: CUP Dunărea le prezintă scuze brăilenilor pentru că le-a umflat facturile! VIDEO

* Directorul companiei spune că recunoaşte hotărârea judecătorească ce i-a dat câştig de cauză unui brăilean care a demonstrat în instanţă cum a fost suprataxat de CUP Dunărea *

Directorul Companiei de Utilităţi Publice Brăila, Silviu Mangiurea, le-a prezentat scuze brăilenilor, după ce un consumator din municipiul Brăila a demonstrat în instanţă faptul că facturile sale pentru apa pluvială au fost umflate de către companie cu 518 lei în decursul unui an, iar CUP a fost obligată să îi restituie clientului banii percepuţi ilegal. Mangiurea a făcut declaraţia în exclusivitate pentru Realitatea TV Galaţi-Brăila.

“Compania de Utilităţi Publice Brăila recunoaşte hotărârea judecătorească, nu o contestă, o va materializa. În schimb, îi pare foarte rău că s-a ajuns tocmai aici. Speţa putea fi rezolvată de către noua conducere într-un termen mult mai amiabil şi într-un timp mult mai scurt dacă exista un dialog. Petentul a demarat această acţiune înainte de venirea la conducere a noii echipe, astfel încât, cu părere de rău, încă o dată noi ne cerem scuze vizavi de ce s-a întâmplat şi vom căuta ca lucrurile să se rezolve în termenul cât mai scurt şi cât mai eficient”, a declarat directorul CUP Brăila pentru Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Întrebat dacă mai sunt brăileni aflaţi în situaţia consumatorului care a fost suprataxat de CUP Brăila, Silviu Mangiurea a răspuns că nu ştie deocamdată, de aceea a demarat un recensământ al proprietăţilor consumatorilor. “Nu putem să ştim. Tocmai ca să prevenim această situaţie, conducerea companiei a luat hotărârea ca, începând de lunea care a trecut, angajaţii societăţii să meargă din poartă în poartă cu nişte formulare de tip special în care să reanalizeze situaţia suprafeţelor construite şi suprafeţei totale a gospodăriei cetăţeanului, bineînţeles sub răspunderea propriei declaraţii a cetăţeanului”, a declarat directorul CUP Brăila pentru Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Postări asemănătoare

Liberty Galați a investit 7 milioane de Euro într-un echipament de depoluare de ultimă generație

Reperul

Combinatul siderurgic de la Galați face angajări

Reperul

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, declară că nu a fost ,,neapărat “ în campanie electorală prin zona rurală din Galați

Maria Vlad Romaniţă