Reperul
Galati Social

Exercițiu de amploare la Șantierul Naval „Damen” Galați

La Șantierul Naval „Damen! Galaţi a avut loc vineri o aplicaţie complexă vizând situaţiile de urgenţă

Exercițiul a fost coordonat de ISU Galaţi și presupus intervenții complexe în situații complicate.
La exercițiu au participat pe lângă cei de la ISU Galați și reprezentanți ai serviciului privat pentru situaţii de urgenţă din Damen, ecipaje SMURD și de la Căpitănia Portului Galaţi, dar și lucrători de la Poliţia Transporturi Navale, Poliţia de Frontieră, Agenţia de Protecţie a Mediului și Garda de Mediu.

„Pe parcursul exerciţiului s-au desfășurat mai multe misiuni printre care căutarea, salvarea și evacuarea a 20 de „victime” aflate la bordul navei sau căzute în apă, preluarea victimelor de către echipajele SMURD și ambulanţă, trierea acestora și acordarea primului ajutor, depoluarea apelor inclusiv izolarea zonei poluate cu baraj întins precum și stingerea unui incendiu izbucnit pe o navă în construcţie”, se arată într-un comunicat al Damen Galați.

Eu au mai spus că acțiunea a dăcut parte dintr-un program mai amplu de creștere a responsabilităţii în legătură cu securitatea și sănătatea în muncă.

Postări asemănătoare

UPDATE: Cei doi răniţi în incendiul de la Tecuci sunt proprietarul garsonierei în care a pornit focul şi salvatorul acestuia

Maria Vlad Romaniţă

Galati | Tragedie provocată de un polițist (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

Numărul cadrelor medicale gălățene infectate cu noul coronavirus a ajuns la 80

Maria Vlad Romaniţă