Reperul
Eveniment Galati

Explicații după ce un șobolan a fost filmat într-o clasă

ultimele stiri braila

La o zi după ce imaginile cu un șobolan, filmat într-o sală de clasă la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” au făcut turul internetului, echipa managerială a instituției de învățământ vine cu explicații. ”Cu profund regret pentru cele întâmplate la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza”, menționăm că instituția a fost supusă controlului efectuat de Direcția de Sănătate Publică încă de la începutul anului școlar în curs și a întrunit toate condițiile de avizare pentru desfășurarea orelor de curs.

Apariția unui rozător în sala de clasă este regretabilă, cu atât mai mult cu cât verificările ulterioare nu au confirmat existența unui posibil focar. Situația este probabil generată de faptul ca instituția nu are subsol tehnic, ci doar demisol. Din cauza spațiului restrâns în care ne desfășurăm activitatea, am fost nevoiți să alocăm spații în acest demisol pentru unele clase. Prin aceste săli trec țevi care sunt mascate de un tavan fals, iar rozătoarele pot ajunge în clase oricâte precauții ar fi fost luate.

Niciun elev nu a fost în pericol și vă asigurăm că s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de situații prin programarea unei noi deratizări.

Ne asumăm responsabilitatea pentru siguranța elevilor noștri și asigurăm părinții de efortul susținut în menținerea siguranței acestora.

Mulțumim pentru susținerea celor care văd în școala noastră o comunitate în care ne implicăm și creștem împreună”, se arată într-un comunicat de presă semnat de echipa managerialã a Colegiului Naţional “Alexandru Ioan Cuza” Galaţi.

Postări asemănătoare

O adolescentă din Galați a câștigat în instanță dreptul de a fi tratată acasă de COVID-19

Maria Vlad Romaniţă

Una dintre victimele tâlhăriei de la Tecuci, bătrânul de 75 de ani, a murit

Arest la domiciliu pentru ofițerul de la Înmatriculări Auto

Maria Vlad Romaniţă