Reperul
Eveniment Galati Politic

Expoziția de materiale electorale „1 Aprilie – Ziua Politicianului”, vernisată în foaierul Dramaticului

* Expoziția cuprinde 400 de afișe, flyere și alte materiale electorale, iar politicienii au fost invitați să mănânce gogoși, nu să le ofere electoratului *

Societatea Jurnaliștilor „Dunărea de Jos” a vernisat, pe 1 aprilie, în foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, expoziția „1 Aprilie – Ziua Politicianului”. Au fost expuse 400 de afișe, flyere și alte materiale electorale, iar de data asta politicienii au fost invitați să mănânce gogoși, nu să le dea. Afișe electorale de la ultimele 23 de scrutine din România, axate pe Galați, gogoși – reale, nu electorale. Asta au putut admira gălățenii veniți la vernisajul expoziției 1 Aprilie – Ziua Politicianului.

„Am ales 1 aprilie în condițiile în care vrem ca această zi să fie într-un fel un semnal de alarmă și să primim din partea politicienilor nu atât promisiuni electorale, cât cu adevărat fapte”, a declart Dan Paic, președintele Societății Jurnaliștilor „Dunărea de Jos”.

Politicienii locali au arătat au arătat că au simțul umorului și au admirat și expoziția, au mâncat gogoși și au promis că ei doar mănâncă gogoși, nu le dau electoratului. Și foști politicieni și-au admirat afișele vechi și au precizat că ei nu au oferit gogoși, de aceea, poate, au pierdut. Primarul Ionuț Pucheanu, prefectul Dorin Otrocol, consilieri locali și județeni au fost prezenți la vernisaj.

Politicienii au fost invitați să ia inițiativa, astfel încât să transforme prin lege ziua de 1 aprilie, cunoscută tradițional ca ziua păcălelilor, în ziua lor.

Expoziția de materiale electorale poate fi vizitată în foaierul Teatrului Dramatic și în următoarele zile.

Postări asemănătoare

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC ȘI DEȚINERE DE DROGURI

Contrabandist săltat de Valentine’s Day

Maria Vlad Romaniţă

Rareș Bogdan: Ultimul tren al României. Probe, nu minciuni!

Reperul