Reperul
Cultural Eveniment Social

Expoziții dedicate Zilei Internaționale a Dunării la Muzeul de Științe ale Naturii

Expoziții inedite la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” din Galați cu prilejul Zilei Internaționale a Dunării. Este vorba despre expoziția de carte poștală veche „Dunărea de la Munții Pădurea Neagră până la Marea Neagră” și expoziția de fotografie „Dunărea la Galați”.

Expoziția de carte poștală veche este organizat în colaborare cu Asociația „Galați, orașul meu” și se prezintă publicului ca o pagină din istoria Dunării, de la izvor până la vărsare, reprezentată de o colecție de cărți poștale vechi aparținând lui Ilie Negrea. De asemenea, în Sala Auditorium a muzeului gălățean, va fi prezentată și o retrospectivă video a Dunării la Galați, realizată de Costel Gheorghiu. Expoziția de carte poștală veche va putea fi vizitată până pe 28 iulie 2019.

Expoziția de fotografie „Dunărea la Galați”, cuprinde 40 de instantanee realizate de fotograful Laurențiu Lupașcu, un pasionat al naturii și, implicit, al Dunării. Biodiversitatea, interacțiunea omului cu fluviul, peisajele – sunt doar câteva din temele abordate de artistul fotograf în cadrul expoziției care va rămâne deschisă până pe 31 august 2019.

Postări asemănătoare

VIDEO Surpriză din partea jandarmilor pentru o fetiță din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Back up – Valorificarea arhivei istorice a Comisiunii Monumentelor Istorice

Reperul

Se redeschide ZOO Galați (Galerie foto)

Maria Vlad Romaniţă