Reperul
Social

Fă-ți un DAR! Un copil educat este un copil salvat

Ce se întâmplă cu visurile copiilor când nu au pe nimeni alături? Multe dintre ele rămân neîndeplinite. Și pentru că orice copil merită să aibă numai visuri împlinite, inimoșii de la Fundația ”Inimă de copil” au în desfășurare o campanie pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

”Oameni buni, Inimă de Copil are nevoie de susținerea voastră! În acest moment s-au strâns 130 de sms, dar sunt presați ca până la final de octombrie să strângă încă pe atât, altfel se închide campania, iar nevoile copiilor vor rămâne neacoperite.   
Donează și fii alături celor 120 de copii vulnerabili care au devenit și mai expuși în fața greutăților din cauza pandemiei.
Trimite sms cu textul DAR la 8844 și donează 2 euro lunar. Tu le poți schimba viața! Fiecare sms donat se transformă în  îmbrăcăminte/ încălțăminte, o masă caldă pe zi, susținere financiară, rechizite școlare, consiliere și suport psihologic… Fiecare 2 euro donat lunar se traduce în șansă pentru un copil care altfel ar intra în statistica tristă din România, cea în care 1 din 4 copii renunță la școală din cauza sărăciei.  
Fă-ți un DAR! Un copil educat este un copil salvat! Vă rugăm, distribuiți! Copiii merită un viitor mai bun”, spun reprezentanții fundației.

Prin această campanie se dorește strângerea donațiilor prin sms pentru prevenirea abandonului școlar și continuarea educației pentru copiii din județul Galați, reducerea cu 50% a numărului de absențe nemotivate în rândul copiilor din proiect, asigurarea suportului material și emoțional pentru copii și familiile lor (cazuri cu probleme sociale, copii rămași singuri acasă, etc); creșterea interesului copiilor pentru continuarea educației; îmbunătățirea situației școlare a copiilor, dezvoltarea atenției, creșterea interesului părinților pentru continuarea educației copiilor lor.

Campania se adresează copiilor din clasele I-XII care provin din familii cu venituri mici și care se află în risc de abandon școlar. 120 de copii din Galați, Pechea și Tecuci, care provin din familii cu situație de risc social, a căror dezvoltare educativă sau personală este pusă în pericol, vor fi sprijiniți să rămână în școală, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, vor participa la diferite activități de educație non-formală și vor fi încurajați să-și dezvolte potențialul. 

Postări asemănătoare

Se pun în vânzare bilete pentru „Revelionul Pensionarilor”

Reperul

Mâine sună din nou sirenele de alarmare publică. Este exercițiul lunar al ISU

Anchetă a Poliţiei după ce un clip cu un concurs ilegal de cai a devenit viral pe internet

Maria Vlad Romaniţă