Reperul
Social

Fă-ți un DAR! Un copil educat este un copil salvat.

stiri braila ultima ora

Fundația ”Inimă de Copil” a pornit o nouă campanie de suflet, care se adresează elevilor. De această dată, ”inimoșii” de la ”Inimă de Copil” se adresează elevilor din clasele I-XII, care provin din familii cu venituri mici și care se află în risc de abandon școlar. 120 de astfel de copii din Galați, Pechea și Tecuci, care provin din familii cu situație de risc social, a căror dezvoltare educativă sau personală este pusă în pericol, vor fi sprijiniți să rămână în școală, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, vor participa la diferite activități de educație non-formală și vor fi încurajați să-și dezvolte potențialul. Tot ce trebuie să faceți, pentru a ajuta un astfel de copil, este să trimiteți un sms cu textul DAR la 8844 și să donați 2 euro lunar, iar un copil va fi mâine la școală, datorită ție.  

Suma alocată pentru cauză este de 2 euro/lună. Pentru dezabonare, trimite mesajul DAR STOP la numărul 8844. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom România Mobile și Vodafone România.
D

“În fiecare an, prea mulți copii din România abandonează școala sau merg la școală cu îmbrăcămintea ponosită, încălțăminte învechită și nu primesc nici măcar o masă caldă pe zi. Împreună le putem schimba povestea!  În Centrul nostru de zi și în programele de Școală după Școală, copiii primesc în DAR dreptul la copilărie și de a rămâne în școală. Toți sunt sprijiniți financiar, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, participă la activități și sunt încurajați să-și dezvolte potențialul. Totul, numai după ce ne asigurăm că sunt hrăniți cum trebuie. Intervenția noastră în viețile lor este una pe termen lung, ani întregi, și de aceea avem nevoie de susținerea ta pe termen lung. Investim 175 de mii de euro, anual, pentru ca fiecare copil din programele noastre să aibă șansa la educație. Ajută-i chiar acum! Fiecare sms este important și împreună le putem schimba povestea”, spun cei de la Inimă de Copil.


Postări asemănătoare

Acțiuni ale Direcției de Sănătate Publică în zonele inundate

Porți deschise pentru viitorii angajați ai combinatului siderurgic

Reperul

Cuplurile cu 50 de ani de căsnicie, premiate mâine de Primărie

Reperul