Reperul
Administratie Braila

Fără autovehicule în weekend în Parcul Monument pe durata sezonului estival

* Anunțul a fost făcut de către Primărie, care a precizat că accesul mașinilor în parc va mai fi permis doar atunci când vor fi organizate competiții la Stadionul Municipal *

“În conformitate cu Dispoziţia 1983/08.06.2018, se interzice accesul autovehiculelor în Parcul Monument din Municipiul Brăila, pe perioada sezonului estival 15.06.2018 – 15.09.2018, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 15:00 – 22:00, cu excepția cazurilor când sunt organizate competiții sportive la Stadionul Municipal”, a comunicat municipalitatea.

Conform aceleiaşi surse, prevederile acestei dispoziţii nu li se aplică mașinilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Serviciului de Ambulanță, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale, Poliției Locale a Municipiului Brăila, precum și societăților de întreținere sau de utilități publice, aflate în misiune.

Municipalitatea atenționează că nerespectarea prevederilor dispoziţiei se sancționează conform prevederilor O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor.

Postări asemănătoare

Gălățenii își pot plăti, de luni, taxele și impozitele locale

Reperul

Se lucrează intens la Parcul de aventură

Reperul

Pucheanu: Toate microcentralele de cartier vor fi funcționale până cel târziu pe 6 decembrie

Sorin Rugină