Reperul
Cultural

Festivalul de muzică populară pentru copii “Perla Dunării” are loc vineri la Galaţi

* Concursul se va desfăşura pe secţiuni – soliști vocali și instrumentiști, precum și pe două categorii de vârstă: 8-13 ani și 14-18 ani *

“Centrul Cultural ‘Dunărea De Jos’ din Galaţi organizează în data de 8 iunie 2018 festivalul concurs, euroregional, de muzică populară vocal-instrumentală pentru copii şi tineri interpreţi ‘Perla Dunării’. Acest eveniment se adresează tinerilor solişti vocali şi instrumentişti amatori, fiind gândit ca o competiţie artistică în domeniul interpretării cântecului popular şi are ca scop promovarea valorilor culturale, frumuseţea folclorului muzical şi descoperirea de tinere talente din România, Republica Moldova şi Ucraina”, a comunicat CCDJ.

Concursul va fi structurat pe două secţiuni: solişti vocali şi solişti intrumentişti, precum şi pe două categorii de vârstă: 8-13 ani şi 14-18 ani.

Potrivit CCDJ, festivalul se va desfășura sub forma unui spectacol concurs, cu public, în incinta Centrului Multicultural “Dunărea de Jos” din Domnească 91, cu începere la ora 18:00.

Acompaniamentul orchestral va fi susținut de către orchestra de muzică populară a ansamblului folcloric profesionist “Doina Covurluiului” a Centrului Cultural “Dunărea de Jos” din Galați.

Postări asemănătoare

„Vis de iarnă” – expoziție cu tradiție la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Reperul

Elitele Moldovei, invitate să propună soluții pentru scoaterea regiunii din impasul socio-economic în care se zbate de trei decenii

Reperul

Expoziţia de fotografie “Marea Unire”, vernisată marţi la Galaţi

Reperul