Reperul
Cultural

Festivalul Insula de la Tecuci a devenit festival național

* Festivalul va avea loc în perioada 1-2 iunie, iar organizatorii așteaptă participanți din Cluj, Timișoara, Alba-Iulia, Brașov, Iași, Constanța, Vrancea, Galați și București *

În acest an, startul verii este dat de către Festivalul Insula, unde organizatorii așteaptă participanți atât din vestul țării, Cluj, Timișoara, Alba-Iulia, cât și din Brașov, Iași, Constanța, Vrancea, Galați dar și București. Festivalul va avea loc în perioada 1-2 iunie, în Tecuci, orașul cunoscut pentru fabulosul muștar și sperăm că mai nou și pentru Insula. Bonusul pentru cei ce își rezervă abonament din timp va fi pe 31 Mai, Ziua 0, o petrecere care va marca începutul celui mai electrizant weekend din Iunie.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai momentului, headlineri ai ediției 2019 vor fi cei de la La Familia, Nane, El Nino, Chimie, aceștia pe lângă mulți alții vor face atmosferă în zilele dedicate artei urbane. Andre Rizo și Sylvio, dar și alți DJ locali și naționali, vor electriza seara de 1 iunie transformând-o într-o experiență de neuitat, denumită Utopia Night.

„Am ajuns la ediția cu numărul 3, ediția 2019 a Festivalului Insula, un proiect de tineret, non-profit care a luat naștere din dorința de a exista un eveniment major dedicat tinerilor din Tecuci și din regiunea Moldovei accesibil din punct de vedere financiar. Suntem o echipă tânără, media de vârstă fiind de 19 ani, o echipă unită cu un vibe unic și o dorință de a evolua și crea realiza un festival de succes. Am ținut cont de feedback-ul tuturor participanților din anii trecuți și vom reuși să realizăm una dintre cele mai frumoase ediții ale Insula. Aștepăm mii de tineri din toate colțurile țării să ni se alăture și împreună să demonstrăm ca și la Tecuci se poate!”, a declarat Andrei Petică, directorul general al Festivalului Insula.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.insulafest.ro și pe rețelele de socializare ale festivalului.

Postări asemănătoare

Premiile Festivalului Național de Comedie, Galați 2019

Reperul

De la taste la tastatură

Reperul

Începe Festivalul Internațional de Folclor „Doina Covurluiului”

Reperul