Reperul
Eveniment Galati

Filtre în tot orașul. Amenzi de peste 73.000 de lei în 90 de minute

* Acțiunea Seatbelt, desfășurată azi-dimineață în municipiul Galați de Poliția Rutieră pentru verificarea folosirii centurii de siguranță, are loc în toate statele Uniunii Europene *

Amenzi de peste 73.000 de lei, cinci permise de conducere reținute și trei taloane de înmatriculare retrase. Acesta este bilanțul controalelor desfășurate de Poliția Rutieră vineri, dimineață, între orele 09:30 și 11:00, în tot municipiului Galați, în cadrul acțiunii Seatbelt, de verificare și impunere a folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

„În cadrul acțiunii au fost constatate 323 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre care 194 pentru neportul centurii de siguranță, 76 pentru traversare neregulamentară, 19 pentru lipsa documentelor, 11 pentru folosirea telefonului mobil. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 73.310 lei. Au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 1 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea,  1 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase  3 certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP”, a comunicat Poliția.

Acțiunea Seatbelt, care a demarat pe 11 martie și se desfășoară în toate statele Uniunii Europene, va continua și în următoarele două zile, pe raza întregului județ.

Postări asemănătoare

Strada Basarabiei va fi închisă pe două tronsoane, de joi, pentru trei luni

Reperul

Galați | Peste 150 de inventatori înscriși la Salonul UGAL INVENT

Reperul

VIDEO 37 de străzi blocate cu copaci sau apă, după furtuna de joi seară

Reperul