Reperul
Eveniment Galati

Flagrant în trafic pentru prinderea unui bărbat care a ameninţat un alt bărbat că îl împuşcă – VIDEO

* Flagrantul a avut loc pe strada Tecuci şi a fost urmat de o percheziţie la domiciliul celui prins, unde poliţiştii au găsit două pistoale *

Acţiune în forţă a poliţiştilor gălăţeni pentru prinderea unui bărbat care a ameninţat un alt bărbat că îl împuşcă dacă nu face anumite activităţi pentru el, potrivit unor surse apropiate anchetei. Bărbatul a fost prins în trafic, pe strada Tecuci. “În jurul orelor 11:00, S. Florin, de 32 de ani, a fost depistat și interceptat în trafic în timp ce conducea autoturismul personal, marca Mercedes S320, pe strada Tecuci. Asupra acestuia (într-o borsetă) au fost găsite mai multe proiectile metalice destinate folosirii ca muniție pentru un pistol cu aer comprimat”, a informat IPJ Galați.

Ulterior, polițiștii au făcut o percheziție la locuința lui Florin S., unde au găsit două pistoale. “La domiciliul acestuia au fost găsite două pistoale, respectiv un pistol neletal cu aer comprimat, marca MAKAROV, calibrul 4,5 mm și un pistol tip air soft, marca DW, precum și un recipient cu mai multe bile sferice. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat IPJ.

Florin S., care are și permisul suspendat, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, amenințare și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Postări asemănătoare

Polițist din Tecuci decedat

Maria Vlad Romaniţă

Varga: Guvernul Dăncilă – mai preocupat de albirea cazierelor marilor corupți decât de măsuri economice coerente

Reperul

Moartea suspectă a unui om al străzii din Tecuci a fost crimă, au stabilit anchetatorii