Reperul
Cultural Literatura

Florina Zaharia este noul președinte al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Sud Est

Poeta Florina Zaharia a fost aleasă președintelel Uniunii Scriitorilor din România, Filialei Sud Est (Galați – Brăila). Din viitorul Comitet de Conducere al Filialei au fost aleși Alina Simona Dragomir, Katia Nanu, Adi George Secară și Simona Trifu. Supleanți au fost desemnați, în ordinea numărului de voturi obținute: Viorel Coman si Nicolae Dobrovici Bacalbașa.

Din partea conducerii Uniunii Scriitorilor din România au fost prezenți la alegerile de la Galați Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor, Gabriel Chifu, consilier al Uniunii Scriitorilor din Romania, Horia Gârbea, director de imagine, precum și Cristian Pătrășconiu si Traian Dobrinescu.

Poeta Florina Zaharia a fost aleasă în funcția de președinte al Filialei Sud Est a Uniunii Scriitorilor din România pentru mandatul 2023 – 2028, întrunind un număr de 35 de voturi din 36 exprimate. Totodată, Florina Zaharia va face parte din Consiliul Uniunii Scriitorilor din România conform statutului USR.

Lucrez cu scriitorii de peste 20 de ani, proiectele, ideile literare și cultural-artistice au fost dedicate în proporție de 90 % scriitorilor. De aceea cred că știu ce am de făcut: faptul că am reușit să câștigăm și încrederea autorităților locale care ne sprijină necondiționat și cărora le mulțumim e un pas important pentru filiala noastră. Am reușit să ne facem văzuți, suntem prezenți și puși pe fapte culturale! Mulțumesc tuturor pentru susținere”, a declarat Florina Zaharia.

Postări asemănătoare

PREMIERĂ la Teatrul Dramatic: „MaMe”, un spectacol care spune poveștile mamelor actorilor din distribuție

Reperul

Prin Galatz – incursiune în târgul vechi, cu microrecital de vioară și expoziție de pictură

Reperul

Un spectacol al Teatrului Dramatic a fost selectat la Festivalul Național de Teatru

Reperul