Reperul
Cultural Muzica Social

FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel, pe 16 noiembrie la Galați (VIDEO)

* Eveniment deschis celor care au obiceiul sănătos să nu ia nimic prea în serios

Show de neratat, sâmbăta asta, la Galați! Actorul Răzvan Clopoțel și Hippie Band susțin un spectacol de muzică și umor ce îmbină un stil musical divers cu versuri de satiră socială.

FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțelse va desfășura sâmbătă, pe 16 noiembrie 2019, de la ora 21:30, în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați, strada Domnească, numărul 59.

FLU FLU este un spectacol concert conceput de Răzvan Clopoțel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, împreună cu doi colegi de scenă – Oana Mogoș și Ionuț Moldoveanu – și un band local: The Hippie Band, adică Florin Chiriac aka Hippie, Ciprian Dincă și Răzvan Gheorghiu.

Spectacolul concert conține 11 cântece originale, cu versuri simple, dar haioase. Show-ul este completat cu momente amuzante de actorie/improvizație.

FLU FLU se desfășoară sub umbrela unui concept general – falsitatea – și are drept imagine reprezentativă covrigul, cel mai popular aliment din România urbană și, poate, cel mai încărcat de semnificații comice.

Spectacolul concert are un decor original, semnat de scenograful Daniel Divrician.

FLU FLU durează 1 h și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani.

Prețul unui bilet este de 35 de lei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” și în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Postări asemănătoare

La Suceveni, toți porcii din sat au fost omorâți după apariția unor noi focare de pestă africană

Maria Vlad Romaniţă

Etapa a doua de vaccinare a început cu stângul

Maria Vlad Romaniţă

Frumușețe și eleganță pe două roți

Maria Vlad Romaniţă