Reperul
Eveniment Politic

“FORȚA DE A REUȘI”

  Membrii și simpatizanții Forța Dreptei s-au reunit la București, unde au participat la conferința națională „Forța de a reuși”. Peste 1400 de participanți au umplut Aula Politehnicii din București, la un eveniment ce a dorit să marcheze faptul că “liberalismul nu va muri odată cu PNL-ul, filozofia și principiile liberale fiind duse mai departe de Forța Dreptei”.

Antoneta Ioniță, președintele Partidului Forța Dreptei Brăila, a transmis într-un comunicat de presă că la această întâlnire de la București au fost prezenți 27 de membri ai filialei pe care o conduce. Alături de liderii partidului Forța Dreptei au fost invitați politicieni ai altor partide de centru-dreapta: USR (Claudiu Năsui), PMP (Eugen Tomac), Partidul Național Țărănesc (Constantin Petrina), precum și Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan.

În cadrul întâlnirii, președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, le-a transmis  reprezentanților celorlalte partide prezente că este nevoie să formeze o opoziție puternică, constructivă, o alternativă reală la oferta politică actuală.  

În România, oamenii corecți, oamenii educați, oamenii pregătiți, responsabili, oamenii care se duc dimineața la muncă oamenii care spun adevărul, cărora le e rușine să mintă, oamenii care nu fură, care-și câștigă cinstit existența sunt majoritari! Ei trebuie să se trezească și să dea direcția corectă României.

România nu mai poate fi guvernată de indivizi care nu au dovedit o pregătire profesională temeinică și nici nu au statură morală. Acești indivizi conduc azi țara pentru că oamenii corecți, buni profesioniști, oamenii de bun simț și educați stau acasă în ziua votului sau refuză să participe la viața politică. Îi așteptăm să ni se alăture”, a declarat Ludovic Orban.

În cadrul Conferinței Naționale au fost prezentate și adoptate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei, se mai arată în comunicatul transmis de președintele filialei Forța Dreptei Brăila.

Postări asemănătoare

Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte

Reperul

Comunele Gohor, Nămoloasa, Cudalbi, Cuca și Vârlezi, modernizate cu bani de la Guvern

Reperul

Circa 7.000 de gălăţeni au plecat la mitingul PSD din Capitală – GALERIE FOTO