Reperul
Braila Eveniment Galati

A fost găsit hoţul care, în vară, a furat replici ale unor bijuterii dintr-un magazin din Galaţi

* E un tânăr din Brăila care, la data identificării, era deja arestat într-o altă cauză *

A fost descoperit hoţul care a intrat ziua în amiaza mare într-un magazin de bijuterii din Galaţi şi a furat mai multe piese despre care credea că sunt din aur, dar care erau, de fapt, replici din metale nepreţioase.

“Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, din județul Brăila, care în data de 09 august 2017, în jurul orei 14:15, purtând pe cap o cagulă și având asupra sa un pistol de jucărie din material plastic, ar fi pătruns în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale cu obiect de activitate comerțul cu bijuterii, situat în municipiul Galați, pe strada Brăilei. Amenințând cu pistolul lucrătorul comercial și alți clienți aflați în magazin, tânărul ar fi sustras o cutie care conținea mostre de bijuterii (verighete – replici din metal de culoare galbenă și albă)”, a comunicat IPJ Galaţi.

La data identificării, tânărul se afla deja în arest preventiv, într-o altă cauză. El este cercetat acum şi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, pentru jaful de la magazinul de bijuterii.

Polițiștii au recuperat o parte din replicile pe care tânărul le-a sustras din magazin şi le vor returna societății comerciale prejudiciate.

Citeşte şi:

Jaf armat de tot râsul la Galaţi: Un hoţ a furat o casetă de bijuterii plină cu imitaţii

Postări asemănătoare

Trafic de influență pentru un post la un birou notarial

Maria Vlad Romaniţă

Sute de misiuni și zeci de infracțiuni depistate de jandarmi, de sărbători

Maria Vlad Romaniţă

Descinderi la Bârlad și Tecuci după hoți care au devalizat infrastructura caii ferate

Maria Vlad Romaniţă