Reperul
Administratie Braila Politic

Fostul senator PNL Cătălin Boboc îi cere demisia primarului PSD Marian Dragomir

* Liberalul afirmă că Dragomir ar curma astfel suferința brăilenilor deoarece nu a făcut nimic pentru oraş în primii doi ani de mandat * În plus, Boboc vrea să dea în judecată Primăria, după ce fiul său a fost atacat și mușcat de un câine comunitar *

Fostul senator PNL de Brăila, Cătălin Boboc, actual prim-vicepreședinte al organizației județene a partidului, lansează un atac la adresa primarului PSD Marian Dragomir. Boboc i-a făcut social-democratului un bilanț la doi ani de mandat, punctând toate aspectele negative ale mandatului acestuia. Concluzia lui Boboc este că gestul cel mai corect pe care l-ar putea face Dragomir ar fi să își dea demisia, pentru că a dovedit clar că nu poate face pentru Brăila ceea ce a promis în campania electorală.

“După doi ani în care primarul Marian Dragomir a fost zero, urmează încă doi ani în care va fi la fel de zero. Din acest motiv, la jumătatea mandatului, eu vreau să-i transmit un mesaj și o mare rugăminte: l-aș ruga, pentru următorii doi ani, să nu ne mai chinuie nici pe noi și să nu se mai chinuie nici el cu acest rol care nu i se potrivește. Și cred că, în acest moment, cel mai corect și demn ar fi, după toate nerealizările, ca domnul Marian Dragomir să-și dea demisia din funcția de primar. Dacă nu face – și probabil că nu va face – lucrul ăsta, atunci noi, brăilenii care suntem nemulțumiți – și suntem foarte mulți – ar trebui să facem ceva, în sensul de a pune presiune pe el să facă acest gest politic foarte greu, foarte rar întâlnit în România, dar care eu cred că e absolut necesar. Pentru că, pur și simplu, dacă am pierdut niște ani, eu, unul, nu sunt dispus să pierd încă doi ani din viața mea, în care nu se întâmplă nimic, din acest punct de vedere”, a declarat liberalul.

Boboc a adăugat că PNL Brăila va continua demersurile în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului, motivul fiind acela al nesocotirii interesului general al comunităţii. “Vom strânge semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Marian Dragomir, motivul fiind acela al nesocotirii interesului general al comunităţii. Taxa pe apa de ploaie este un motiv punctual, acela al neducerii la îndeplinire a unei doleanțe locale. Campania PNL sigur că a fost pe această temă, dar toată campania PNL se referă la întreg mandatul domnului Dragomir. Nu poți să iei doar problema asta, la care el a fost surd și n-a vrut să asculte ce vor oamenii”, a spus Cătălin Boboc.

Totodată, liberalul a declarat că intenționează să dea Primăria în judecată, după ce fiul său a fost mușcat de un câine comunitar și că speră ca astfel să obțină obligarea autorităților locale de a întocmi și adopta un proiect de hotărâre care să vizeze ridicarea tuturor câinilor comunitari de pe străzile orașului și cazarea lor în noi adăposturi.

“Acum două săptămâni, Alex, fiul meu, a fost mușcat de un câine, dar destul de rău pentru că a trebuit să mergem la chirurgie. Știți ce mi-a zis copilul după acest episod neplăcut? Bine, asta după ce un coleg i-a spus că a mai pățit cineva asta și a dat în judecată Primăria. Mi-a zis: «Tată, vreau să dăm în judecată Primăria». M-a pus pe gânduri. Și am să fac următorul lucru: am să dau în judecată Primăria pentru treaba asta, ca reprezentant al fiului meu minor. Am să cer 1 leu despăgubiri. Dar am să încerc ca prin hotărârea pe care o pronunță instanța, Primăria și Consiliul Local Municipal să fie obligate ca în termen de 60 de zile să vină cu un proiect asumat pentru strângerea câinilor de pe străzi. Știu că asta înseamnă niște fonduri, că asta înseamnă poate să construiești niște padocuri, dar asta mai înseamnă și că este un subiect pe care trebuie să îl închidem odată pentru totdeauna”, a punctat fostul senator PNL.

Postări asemănătoare

Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

Reperul

Prof. Dr. A. Nechita (PSD Galați): ”Vreau să-mi fac meseria în condiții oneste, performante”

Reperul

Legătura dintre Drăghincescu şi Securitate. “M-a bătut, dar nu m-a mai chemat”

Sorin Rugină