Reperul
Eveniment Galati

Fraudă de 1,4 milioane de lei în sistemul asigurărilor de sănătate. Poliţiştii gălăţeni au făcut astăzi 67 de percheziţii

* În urma percheziţiilor, 43 de persoane au fost duse la audieri *

Au fost percheziţii, astăzi, într-un dosar de fraudare a sistemului asigurărilor de sănătate, având un prejudiciu de 1,4 milioane de lei. „În această dimineață, 120 de polițiști gălățeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au efectuat 67 percheziții domiciliare într-un dosar penal în care mai multe persoane sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fraudă informatică și fals material în înscrisuri oficiale, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 1.400.000 lei”, a informat IPJ Galaţi.

Perchezițiile au vizat ridicarea de sisteme informatice, documente, bunuri și alte valori, în vederea probării activității infracționale.

Totodată, polițiștii au pus în executare 43 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind duse la audieri la sediul IPJ Galați.

Percheziţiile au fost efectuate de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, în colaborare cu cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale.

Postări asemănătoare

Toate şcolile din judeţul Brăila vor fi închise marţi şi miercuri

Reperul

Noi norme privind certificatul de vaccinare anti-COVID

Reperul

Certificatul verde de vaccinare, valabil nouă luni pentru călătorii în UE

Reperul