Reperul
Social

FRF și Universitatea ”Danubius” devin parteneri pentru educație sportivă

* Președintele FRF și rectorul Universității ”Danubius” vor semna protocolul de colaborare pe data de 14 septembrie, la Galați *

Federația Română de Fotbal (FRF) și Universitatea ”Danubius” din Galați devin parteneri. Protocolul de colaborare va fi semnat săptămâna viitoare, la sediul instituției private de învățământ superior.

„Pentru promovarea unei educații sportive la cele mai înalte standarde, Federația Română de Fotbal (FRF) și Universitatea ”Danubius” vor semna, vineri, 14 septembrie, începând cu ora 10:00, în Sala Senatului acestei universități, un protocol de colaborare. În cadrul acestui eveniment, Președintele FRF, domnul Răzvan Burleanu, și Rectorul Universității ”Danubius”, domnul Conf. univ. dr. Andy Corneliu Pușcă, vor pune în valoare detalii despre importanța colaborării dintre mediul universitar și reprezentanții sportului la nivel central și local, lansând premisele pentru dezvoltarea de proiecte de colaborare în domeniul educației sportive și de programe universitare și postuniversitare care vor facilita dobândirea unor competențe specifice acestui sector educațional”, a comunicat Universitatea „Danubius”.

Conform aceleiași surse, responsabili pentru desfășurarea acestui parteneriat sunt Constantin-Florin Șari, din partea Federației Române de Fotbal, manager de responsabilitate socială și bună guvernanță, și conf. univ. dr. Florian Marcel Nuţă, din partea Universității „Danubius”.

Agenda evenimentului din 14 septembrie va include și un meci de fotbal între echipele universității, respectiv Danubius Old Boys (profesori și angajați) și Danubius Young Wolves (studenți și absolvenți). Intrarea va fi liberă.

Postări asemănătoare

CNAIR returnează banii pe rovinieta încă valabilă, foștilor proprietari de mașini

Reperul

Părinții copiilor declarați contacți direcți pot primi concediu medical pentru îngrijirea copilului

Reperul

Amenzi de peste 30.000 de lei date pentru nerespectarea regulilor de prevenire a SARS- CoV-2, în ultimele 24 de ore

Maria Vlad Romaniţă