Reperul
Eveniment Galati

Furt înscenat de un curier

Un tânăr de 20 de ani, angajat ca șofer la o firmă de curierat, a sunat la 112 să reclame că i-a fost furată din mașina de serviciu suma de 11.037 lei. Curierul le-a povestit oamenilor legii că în timp ce a parcat mașina pe strada Tecuci din Galați pentru a livra un pachet, a lăsat portierele deschise și cineva i-a furat banii din încasări.

Inițial, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul Investigații Criminale – Compartimentul Furturi din auto, după efectuarea cercetării la fața locului au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Fiind continuate cercetările în această cauză, polițiștii au stabilit faptul că cel care a sesizat poliția a înscenat comiterea furtului menţionat, însuşindu-şi în mod ilegal suma de aproximativ 11.037 lei din gestiunea firmei la care era angajat.

După audiere, tânărul de 20 ani a dat declaraţii complete cu privire la cele întâmplate, astfel că a fost schimbată încadrarea faptei din furt în delapidare. Cercetarile sunt continuate în cauză de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galaţi, cu făptuitorul în stare de libertate, pentru administrarea întregului probatoriu şi pentru dispunerea tuturor măsurilor legale”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Transportau călători în condiții greu de imaginat

Maria Vlad Romaniţă

Nu s-au găsit locuri nici la spitalele din țară pentru cei 32 de pacienți infectați cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

357 de cadre medicale bolnave de Covid19

Maria Vlad Romaniţă