Reperul
Eveniment Politic

G. Stângă (PNL): ”PSD-ul pedepseşte locuitorii din localitățile conduse de reprezentanții PNL şi îi favorizează pe ceilalţi”

Aprobarea bugetului general pe anul 2021 a județului Galați a stârnit motive de discuții și acuze în rândul reprezentanților Partidului Național Liberal. Președintele acestei formațiuni politice, George Stângă, s-a arătat nemulțumit de modul în care au fost împărțiți banii comunelor din județul Galați. Stângă a subliniat că sumele s-au împărțit pe criterii politice, nicidecum în funcție de nevoile comunităților.  

“Orice localitate cu primari pesediști a avut o atenţie deosebită din partea conducerii Consiliului Judeţean şi a preşedintelui Costel Fotea, iar localităţile conduse de primari PNL au fost practic şterse de pe harta judeţului. 17 localități gestionate de către primari liberali au primit suma “fabuloasă” de 170.000 lei din totalul sumei de 20.640.000 lei!!! Adică, 10.000 de lei către fiecare localitate cu conducere liberal (…). Este clar că PSD-ul pedepseşte locuitorii din localitățile conduse de reprezentanții PNL şi îi favorizează pe ceilalţi, care sunt sub administrarea primarilor PSD. Dar acesta este modul de lucru al echipei Fotea & PSD Galați”, a declarat George Stângă, președintele PNL Galați.

Postări asemănătoare

Moțiune simplă, inițiată de PNL, pentru demiterea Ministrului Sănătății

Reperul

Filialele PNL din Brăila şi Galaţi susţin înființarea zonei metropolitane

Reperul

Despre educație și politică, cu prof. Daniela Ancuța Șarpe și prof. Doru Căstăian

Sorin Rugină