Reperul
Eveniment

Gălățean amenințat cu un cuțit pentru că le-a atras atenția unor bărbați să nu mai înjure

Doi bărbați din Galați au fost surprinși de jandarmi în timp ce strigau la o persoană, care de frică s-a refugiat în incinta unei stații peco. Întrucât nu au cooperat cu jandarmii, bărbații au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

Incidentul s-a petrecut în acest weekend, la o stație peco din Galați. Echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 poliție s-a sesizat din oficiu în momentul în care a auzit țipete și injurii care veneau dintr-o stație peco din apropiere. Ajunși la stația de carburant, jandarmii au observat doi bărbați care înjurau și se împingeau în ușa stației peco.

Bărbații nu au ascultat indicațiile jandarmilor de a înceta injuriile și au continuat să lovească ușa, motiv pentru care oamenii legii i-au imobilizat. La controlul corporal preventiv, asupra unuia dintre bărbați a fost găsit un briceag cu o lungime totală de 23 de centimetri.

Jandarmii au observat că în interiorul stației peco, alături de casieriță, se afla un bărbat speriat, care le-a declarat oamenilor legii că a fost alergat cu un cuțit de către cei doi întrucât le-a atras atenția că vorbeau tare și înjurau, iar de frică a intrat în incinta stației peco unde a blocat ușa cu umărul, pentru ca aceștia să nu intre. Din dorința de a-l scoate afară, unul dintre bărbați a lovit geamul ușii, spărgând-ul.

Cei doi bărbați, în vârstă de 38 ani și 39 ani, au fost conduși de jandarmi la sediul Poliției, unde le-au fost întocmite actele de sesizare pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, jandarmii i-au adus la cunoștință victimei agresiunii că are posibilitatea de a depune plângere în termen de trei luni împotriva celor doi bărbați pentru amenințare. Cercetările sunt continuate în acest caz de polițiști.

 

Postări asemănătoare

Un copil de 14 ani din Brăila s-a înecat în Dunăre. Trupul a fost găsit la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Structura anului școlar 2022-2023, publicată în Monitorul Oficial

Reperul

UPDATE: Mamă depresivă, suspectată că și-ar fi sugrumat pruncul

Maria Vlad Romaniţă