Reperul
Eveniment Galati

Gălățean călcat de tractorul pe care îl conducea

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Cudalbi, a murit strivit de tractorul pe care îl conducea. Omul nu avea permis de conducere, dar cu toate acestea a urcat la volanul utilajului. A pierdut controlul tractorului și s-a răsturnat într-un șanț.

„Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, domiciliat în comuna Cudalbi, în timp ce conducea un tractor agricol fără cabină, pe raza localității de domiciliu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi căzut în șanțul de scurgere a apei pluviale din partea dreaptă a sensului său de mers.

Utilajul agricol a început să se învârtă în cerc pe carosabil, iar la scurt când bărbatul care îl conducea ar fi încercat să ajungă la tractor, cel mai probabil cu intenția de a-l redresa, ar fi fost surprins și accidentat grav.

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul. De asemenea, tot din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar tractorul agricol nu era înmatriculat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Urmărit internațional pentru proxenetism și violențe, prins la Galați

Maria Vlad Romaniţă

152 de cadre medicale din județul Galați au fost confirmate cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Amenințarea COVID 19 în Galați încă nu a trecut

Maria Vlad Romaniţă