Reperul
Eveniment Galati

Gălățeni reținuți după mai multe spargeri în Franța. Prejudiciul total: peste 380.000 de euro

* Bărbații, pe numele cărora au fost emise mandate de arestare internațională, au fost audiați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, după care au fost introduși în arest *

Gălățeni prinși de polițiști după ce au dat mai multe spargeri în Franța. Aceștia au ajuns în arest în urma a șapte percheziții domiciliare efectuate în Galați, Târgu Bujor, Berești, Umbrărești, Moscu și Pechea de către polițiști gălățeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, a ofițerilor de la Direcția de Investigații Criminale și a polițiștilor de la Secția de Cercetări din Limoges (Franța).

„În cadrul acțiunii desfășurate a fost vizată activitatea unei grupări de criminalitate itinerantă formată din cetățeni români din județul Galați. Această grupare a comis numeroase furturi din societăți comerciale pe teritoriul Franței, vizând seifuri, prejudiciul total depășind 380.000 euro”, au comunicat oamenii legii.

În timpul perchezițiilor au fost ridicate mai multe telefoane mobile, unități P.C., laptopuri și trei autoturisme.

„Din componența grupului infracțional s-a stabilit că fac parte doi frați din oraș Târgu Bujor, lideri de grup, și alți doi bărbați, din comuna Vlădești, respectiv oraș Berești. Persoanele identificate și pe numele cărora erau emise mandatele de aducere au fost conduse la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați în vederea audierii, fiind emise mandate de arestare internațională pe numele acestora. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Galați”, au informat autoritățile.

Postări asemănătoare

VIDEO Incendiu de la o lumânare

Maria Vlad Romaniţă

GALAȚI, GAZDA CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPERSENIORI+30

Reperul

Accident cu opt victime

Maria Vlad Romaniţă