Reperul
Eveniment Galati Politic Social

Gălăţenii au plecat în coloană, cu maşini personale şi chiar cu un autocar, pentru a protesta diseară la Bucureşti

* Ei s-au înarmat cu steaguri, bannere şi simboluri #Rezist, dar şi cu un banner pe care au scris „Scuze” în japoneză – o trimitere la eșecul Guvernului român în a-l primi pe premierul nipon respectând protocolul impus de o vizită la nivel înalt *

Gălățenii vor protesta pentru a susține Justiția și în această seară în Galați, dar mulţi au plecat şi către Capitală, cu un autocar și cu mașini personale. Oamenii, de toate vârstele, li se vor alătura protestatarilor din București și celor veniți din alte orașe pentru a-și arăta susținerea faţă de Justiție și pentru a-și exprima nemulțumirea față de alte politici guvernamentale, cum ar fi Codul Fiscal. Protestul este văzut și ca un  semn de unitate în anul Centenarului de la Unirea din 1918.

Gălățenii care vor protesta la București au plecat cu bannere, steaguri, dar și cu un banner special pe care au scris „Scuze” în japoneză. Este felul prin care vor să îi prezinte scuze premierului japonez pentru felul în care a fost tratat de guvernanții români zilele trecute, când ne-a vizitat țara. „Acest Guvern ne bagă economic în groapă după ce atacă și Justiția. Trebuie să protestăm”, au spus oamenii.

Ei au cântat imnul în autocar înainte de plecare.

vlcsnap-2018-01-20-13h01m17s178

Postări asemănătoare

Anul școlar 2020-2021, aproape de final. Primii elevi care intră în vacanță

Reperul

Animale otrăvite intenționat la Foltești

Maria Vlad Romaniţă

Percheziţii în Galați la persoane suspectate de trafic de migranţi

Maria Vlad Romaniţă