Reperul
Eveniment Galati

GALAȚI, GAZDA CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPERSENIORI +35

Săptămâna viitoare va începe Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +35. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Galațiul a fost desemnat gazda celei mai importante competiții de tenis de câmp pentru jucătorii ce au împlinit vârsta de 35 de ani. Evenimentul este organizat de Federația Română de Tenis, competiția fiind certificată internațional: gradul 3 ITF.

Anul trecut au fost înscriși peste o sută de participanți din România și Republica Moldova. S-au remarcat superseniorii, grupele de vârstă +70, +75 și +80 fiind bine reprezentate. Cel mai experimentat jucător avea, la data înscrierii, vârsta de 84 de ani.

Anul acesta, campionatul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19. Pentru a evita aglomerația, accesul jucătorilor va fi permis în bazele sportive cu 30 de minute înainte de începerea partidelor. Meciurile se vor desfășura în trei baze sportive: Atlas, ICMRS și Arcada.

Campionatul Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +35 este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați. Sponsori: Martens, Arcada Company, Grupul de firme Galtour Dunărea ,Termaexim și Adquest.

Producătorul local de bere, Martens, a trimis un comunicat către organizatori și participanți: „Și în acest an Martens SA este partener cu clubul sportiv Atlas Galați în organizarea Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și Superseniori 35+ în Galați. Martens SA este unicul producător de bere belgian din România. Este alături de consumatorii săi cu un portofoliu bogat de produse care păstrează tradiția prin transformarea unor ingrediente simple și naturale în bere gustoasă. Berea de la Galați, produsă de Martens SA aduce oamenilor bucuria momentelor petrecute împreună. În acest an, Martens SA a lansat : Berea LUP – Spirit Liber! Berea LUP provoacă consumatorii săi la acțiune, la libertate, la descătușare energiilor și la exprimarea liberă a sentimentelor,de aceea berea LUP susține sportul. Pentru oricine cu Spirit Liber, după o partidă de tenis, merge o bere bună, consumată  responsabil!”.

Competiția de tenis rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 35 de ani se va desfășura în perioada 9-13 septembrie 2020.

Postări asemănătoare

Nivel foarte scăzut al Dunării din cauza secetei (galerie foto)

Maria Vlad Romaniţă

Un tractor folosit la deszăpezire a luat foc pe o stradă din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Încă două săptămâni de carantină la Ivești

Maria Vlad Romaniţă