Reperul
Eveniment Galati

Împușcat după ce a atacat un polițist cu o șurubelniță

Un bărbat de 52 de ani din Liești, județul Galați, a fost împușcat de polițiști după ce a făcut scandal și a arunact cu pietre în consăteni, iar apoi a atacat polițiștii.

„Polițiștii au fost sesizaţi de vecini să intervină pentru că omul facea scandal şi deranja ordinea şi liniştea publică. El a început să dea cu pietere, așa că poliţiştii au cerut ajutorul mascaţilor. După ce a fost prins, el a sărit cu o şurubelniță la unul dintre ei”, a povestit Iulian Bot, primarul comunei Liesti.

„Când s-a trecut la imobilizarea lui, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o șurubelniță. Ca urmare, acesta a folosit arma din dotare cu proiectul de cauciuc, ranindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD i s-a acordat primul ajutor”, a precizat cms. sef Gabriela Costin, de la Inspectoratul de Poliție al Județului Galați.

Un elicopter SMURD a adus barbatul la Spitalul de Urgență din Galati.

„Pacientul prezenta o plagă împuşcată cu alice, din ce bănuim noi, în zona hemitoracelui stâng, cu lipsă de substanţă şi cu eviscerare de organ, stabil hemodinamic la momentul preluării, extrem de agitat. (…) Starea lui este gravă, dar este stabil şi sperăm să supravieţuiască”, a precizat dr. Emilia Gheoghevici, SMURD Galati.

Procurorii Parchetului de langa Judecatoria Liesti au deschis dosar penal în acest caz.

Postări asemănătoare

Adolescent rănit grav pe trecerea de pietoni

Maria Vlad Romaniţă

Accident cu două victime pe strada Brăilei

Maria Vlad Romaniţă

Consiliul Național al Rectorilor, la Universitatea „Dunărea de Jos”

Reperul