Reperul
Eveniment Galati

Galați | Începe „Târgul de toamnă”

Vineri, în Piața Centrală din Galați începe cea de-a XVIII-a ediție Târgului de Toamnă. Evenimentul este organizat de Administrația Piețelor Agroalimentare Galați, Direcția pentru Agricultură Galați, ANSVSA Galați și Asociația Administratorilor de Piețe din România.

La deschiderea târgului gălățenii vor fi întâmpinați cu plăcinte calde și vor primi o cărticică cu rețete tradiționale. Ei se vor putea bucura apoi de produsele tradiționale din pește și carne, brânzeturi, vin și produse de panificație, cofetărie și patiserie.

La mare căutare vor fi conservele tradiționale de toamnă. În plus, vizitatorii pot vizita târgul meșterilor populari iar cei mici pot participa la atelierile organizate special pentru ei.

Nu vor lipsi nici anul acesta momentele artistice ale căror protagoniști vor fi artiști precum Mioara Velicu sau Gelu Voicu, Lucian Vintilescu, Constantin Bahrin, Paul Buța și ansamblul Centrului Cultural Dunărea de Jos, însă lista este mult mai lungă.

Evenimentul se va încheia duminică, pe 22 septembrie.

Postări asemănătoare

Fraudă de 1,4 milioane de lei în sistemul asigurărilor de sănătate. Poliţiştii gălăţeni au făcut astăzi 67 de percheziţii

Maria Vlad Romaniţă

Un polițist din București, atacat în timp ce trecea prin Tecuci

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Dragoste cu iz penal

Maria Vlad Romaniţă