Reperul
Administratie Galati

GreeTHiS – turism verde şi moştenire istorică – un pas important pentru dezvoltarea Bazinului Mării Negre

Programul Operaţional Comun „Bazinul Mării Negre” 2014 – 2020 „GreeTHiS – turism verde şi moştenire istorică – un pas important pentru dezvoltarea Bazinului Mării Negre”

Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” a organizat „A.T 3.2 Mic dejun de afaceri – D.T 3.2.1” în data de 07.12.2021, în cadrul proiectului „GreeTHiS – turism verde şi moştenire istorică – un pas important pentru dezvoltarea Bazinului Mării Negre” BSB-305, proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun „Bazinul Mării Negre” 2014 – 2020, Obiectivul tematic 1: Promovarea afacerilor şi a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre, PI 1.1 Promovarea în comun a afacerilor şi antreprenoriatului în sectoarele turism şi cultură.

„A.T 3.2 Mic dejun de afaceri – D.T 3.2.1” este un tip de întâlnire ce facilitează crearea de parteneriate într-un context favorabil dezbaterii și schimbului de idei inovative. Evenimentul a fost organizat ca o sesiune interactivă, creând un spațiu favorabil dezbaterii de idei și concepte în ceea ce privește dezvoltarea potențialului turistic ecologic al zonei. De asemenea, evenimentul și-a propus să creeze o punte de legătură între principalii operatori de turism și oameni de afaceri, scopul fiind schimbul de idei de business în domeniu.

Pentru informaţii suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm contactaţi Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos”, telefon: 0040 771 613 827, e-mail: actedj@gmail.com / greethis.project@gmail.com .

Postări asemănătoare

Documente mai simplu de obținut prin platforma electronică a Primăriei Galați

Reperul

A fost semnat contractul pentru finalizarea Șoselei de Centură a Tecuciului

Reperul

Consiliul Județean alocă noi fonduri pentru Protecția Copilului

Reperul