Reperul
Braila Eveniment

Hoț în serie prins de polițiștii brăileni

Este vorba despre un bărbat din Brăila, depistat în trafic, pe Calea Galați din municipiu. Individul era pasager într-un autovehicul, are  20 de ani și este domiciliat în Spania. Potrivit polițiștilor brăileni, tânărul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

În urma controlului corporal efectuat asupra tânărului au fost găsite mai multe bunuri provenind din furturi, precum și un șpiral metalic folosit pentru spargerea geamurilor.

”În urma probatoriului administrat polițiștii au stabilit faptul că tânărul, în perioada 20.04-04.06.2023, pe timp de zi sau de noapte, prin spargerea geamului triunghiular a 20 de autovehicule, precum și profitând de faptul că alte două autovehicule aveau portierele neasigurate, ar fi sustras mai multe bunuri și bani. La data de 5 iunie a.c., polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. La aceeași dată, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a tânărului în cauză, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. Brăila”, informează I.P. J. Brăila.

Postări asemănătoare

Se modifică legea educației

Reperul

Metodologia de acordare a voucherelor pentru persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19

Reperul

ANCOM. Noi beneficii pe care vor trebui să le primească utilizatorii cu dizabilități din partea furnizorilor de telefonie și internet

Reperul