Reperul
Administratie Galati

I.Pucheanu: ”În primul mandat, pariul meu a fost Calorgal, pentru 2020-2024 este Transurb”

Anul 2021 vine cu schimbări în rândul instituțiilor din subordinea Primăriei Galați. Prezent în platoul Reperul TV, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a dezvăluit care sunt planurile atât pentru anul următor, cât și pentru restul mandatului său. Iar dacă în primii patru ani, principala problemă care i-a dat bătăi de cap edilului, a fost ”Calorgal”, pentru mandatul acesta, Pucheanu și-a propus să rezolve și situația de la societatea Transurb. În cadrul aceleiași emisiuni, a anunțat că începând de anul viitor vor fuziona mai multe societăți din subordinea Primăriei Galați.

”Dacă în primul mandat, pariul meu a fost Calorgal, pentru 2020-2024 este Transurb. E singura gaură consistentă în care se scurg niște bani care ar putea fi folosiți în cu totul alt mod. Nu vor fi disponibilizări, poate în zona TESA. Alaltăieri, împreună cu domnul viceprimar, Sorin Enache, am stat preț de vreo 2,3 ore și ne-am uitat pe organigramele nu numai ale celor de la Transurb. Vor mai urma comasări de societăți din subordinea primăriei. Vă anunț de pe acum că din CSM și din Fundația Sportul Gălățean, va fi constuită o singură entitate. Vor mai fi alte două entități din subordinea primăriei care vor fuziona și toate celelalte firme, societăți din subordine, vor arăta cu totul și cu totul altfel și în viitorul foarte apropiat, primăria”, a declarat la Reperul TV, Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Printre proiectele anului 2021, Pucheanu a anunțat că reabilitarea falezei Dunării, precum și reamenajarea și refuncționalizarea Văii Țiglinei sunt prioritare.  

Postări asemănătoare

Protest spontan al angajaților de la Finanțe și de la Vamă

Maria Vlad Romaniţă

Brăila va avea parcări supraetajate inteligente

Reperul

Au început lucrările pe terenul pe care va fi ridicată parcatea multietajată din Mazepa

Reperul