Reperul
Administratie Galati

I.Pucheanu: ”Managerul de la Transurb va fi schimbat”

Încă de la sfârșitul anului trecut, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și-a arătat nemulțumirea față de modul în care este condusă societatea de transport în comun. Supărat că de ani buni, SC Transurb SA este o ”gaură în care se scurg bani”, Pucheanu a declarat în cadrul emisiunii “Interviurile Reperul TV” că, în cel mai scurt timp, directorul acestei societăți va fi înlocuit.

”În proporție de 99%, managerul de la Transurb va fi schimbat cât de curând, cel mai probabil până la sfârșitul acestei luni. Acolo e nevoie de o nouă mentalitate. Nu ai cum să nu te implici și să speri că indiferent dacă faci încasări sau nu, sau dacă faci numărul de trasee sau nu, primăria dă bani, pentru că nu poate lăsa Transurbul de izbeliște, că s-ar face de rușine domnul primar. «Lasă, bă, că merge așa, noi mergem mai departe!» Din câte știu eu, doamna director economic și-a depus demisia, acum două, trei săptămâni. Slavă Cerului c-a făcut gestul acesta! Înțelesesem că inclusiv directorul de Exploatare își depusese demisia, dar nu mai știu nimic. Dacă n-a făcut-o, cu această ocazie, îl rog s-o facă pentru binele nostru, al tuturor. Acolo, cel mai probabil, până la sfârșitul lunii acesteia, începutul lunii viitoare, vom avea un director nou”, a precizat Pucheanu la Reperul TV.

În cadrul aceleiași emisiuni, primarul municipiului Galați a recunoscut că și-ar fi dorit să opereze modificări în managementul societății de transport de mai mult timp, dar că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza faptului că cei din conducerea Transurb “beneficiau de susținere politică”.

Menționăm că actualul manager face parte din ALDE, iar, în urma alegerilor locale, această formațiune politică nu a obținut numărul de voturi necesar astfel încât să aibă reprezentanți în Consiliul Local.

Postări asemănătoare

Ionuț Mocanu: Sunt ţări de unde firmele caută să plece din cauza taxelor mari, aici am putea profita

Sorin Rugină

PSD Brăila: Cîțu se folosește de PNRR pentru a-și asigura șefia partidului

Reperul

Orban, despre podul suspendat peste Dunăre: “Reprezintă o deschidere a Brăilei și Galațiului către toate coridoarele de transport”

Reperul