Reperul
Galati

Identificați și arestați preventiv în lipsă pentru atacul cu armă de lângă un cazinou din Galați

* În noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, Caciu Constantin Dragoş (foto) şi Bogdan Cosmin Petruţ, împreună cu alţi doi inculpaţi, purtând fără drept pistoale cu muniţie Makarov, au mers în faţa cazinoului Lisboa din Micro 19, unde au tras mai multe focuri de armă asupra unui grup de aproximativ zece persoane *

Identificați și arestati preventiv în lipsă pentru atacul cu armă de lângă un cazinou din Galați. Este vorba despre atacul care a avut loc în septembrie 2018, când un bărbat a fost împușcat în apropierea cazinoului Lisboa din Micro 19 și a ajuns la spital. Conform datelor furnizate de către biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, a rezultat că în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, inculpaţii Caciu Constantin Dragoş (foto) şi Bogdan Cosmin Petruţ, împreună cu alţi doi inculpaţi, purtând fără drept pistoale cu muniţie Makarov, s-au deplasat până în faţa cazinoului Lisboa din municipiul Galaţi, unde au tras mai multe focuri de armă asupra unui grup de aproximativ zece persoane. Cinci dintre gloanţe au nimerit o persoană, căreia i-au cauzat leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale.

Constantin Dragoș Caciu are mai multe probleme cu legea. El este cel care, în martie 2017, a fost condamnat după ce a fost  prins fără permis și polițiștii au tras focuri de armă pentru a-l opri. În plus, bărbatul are în antecedente și o condamnare pentru omor.

Cei doi sunt acum căutați, iar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Postări asemănătoare

Un nou caz de gripă la Galați. În județ, Ministerul Sănătății a trimis 480 de doze de vaccin antigripal

Maria Vlad Romaniţă

A încetat din viață fostul rector al Universității „Dunărea de jos”

Reperul

(VIDEO) Ambulanță implicată într-un carambol

Maria Vlad Romaniţă