Reperul
Eveniment Galati Social

Îmbulzeală pentru biletele la Revelionul Pensionarilor

Ceartă și îmbulzeală pentru un bilet la „Revelionul Pensionarilor” organizat la Galați. Bătrânii au format cozi și liste încă de dimineață. Listele nu au mai contat, însă, atunci când s-au deschis ghișeele la Teatrul Muzical, acolo unde biletele au fost puse în vânzare.

Aproape 200 de pensionari s-au încolonat de la primele ore ale dimineții la casa de bilete a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, unde s-au pus în vânzare biletele pentru revelionul organizat de Primărie. Spiritele s-au încins în momentul în care s-au format cozi, iar oamenii au început să facă liste de ordine

E o panaramă aici! Trebuia să vina cineva de la pază să țină ordinea. Lume prea multă nu a fost, dar s-au îngramadit. Nu e organizat deloc, trebuia pus un gărduleț. E ca pe vremea comunismului când stătea lumea la coadă la o bucățică de os, de carne”, a spus unul dintre pensionarii care aștepta să își cumpere bilet.

Organizatorii nu au luat în calcul masuri pentru a preveni îmbulzeaza bazându-se pe faptul ca au pus în vânzare destule bilete.

Se mai întampla și astfel de evenimente. Oamenii erau nerabdători, dar sunt suficiente bilete. Am considerat în acest caz că nu se impun măsuri speciale”, a precizat Ovidiu Matache, reprezentantul Biroului de presă al Primăriei Galați.

Revelionul pensionarilor se organizează și în acest an la Patinoarul Galați și sunt disponibile peste 1150 de locuri. Prețul biletului este de 80 de lei de persoană. Cei care doresc să achiziționeze bilete trebuie să prezinte cuponul de pensie sau adeverința de venit, iar valoarea înscrisă pe acestea nu trebuie să depășească minimul salariului pe economie.

Meniul constă într-un platou traditional taranesc, pastrav cu mamaliga, mixt grill cu garnitura de legume si placinta cu branza. Totul alaturi de coniac, vin alb, sampanie, apa, suc si cafea. Atmosfera va fi întreținută de artiști, printre aceștia numărându-se Ion Suruceanu și Aurica Totolici.

Postări asemănătoare

Moarte suspectă pe linia ferată de lângă Dudești: Un tânăr a fost lovit de un tren de marfă

Liliana Serban

UPDATE: Scandal cu împuşcături la Galaţi. Un tânăr de 17 ani a fost rănit la membre, torace şi cap

Maria Vlad Romaniţă

Pregătiri pentru alegeri | A început amenajarea secțiilor de votare

Maria Vlad Romaniţă